Customer preview van Office 2013 aangekondigd

19 juli 2012 - 14:25
Op 16 juli 2012 heeft Microsoft de customer preview van de nieuwe Office 2013 aangekondigd. "Het nieuwe, moderne kantoor levert een ongeëvenaarde productiviteit en flexibiliteit voor zowel consumenten als zakelijke klanten", aldus CEO Steve Ballmer. Office 2013 is een cloud service en zal volledige tot uiting komen wanneer deze is gekoppeld aan Windows 8.

Office optimaal op Windows 8

Met Windows 8 haal je het meeste uit Office 2013. Office reageert zowel op muisklikken als scherm aanrakingen. Inking wordt ondersteund, zodat je bijvoorbeeld een handgeschreven e-mails aanmaakt die automatisch geconverteerd wordt naar tekst. OneNote en Lync zijn gerestyled, speciaal voor Windows 8. Uiteraard zijn er ook nieuwe versies van de bestaande Office applicaties als Word, Excel en PowerPoint.

De nieuwe Office...

.is in de cloud

Door het gebruik van SkyDrive en Roaming worden je documenten en instellingen in de cloud opgeslagen en zijn overal en van allerlei soorten devices benaderbaar.

.is social

Door het gebruik van SharePoint en Microsoft Dynamics kan je personen en teams volgen in hun werkzaamheden. De zogenaamde People Card geeft je informatie over de beschikbaarheid van een persoon, inclusief afbeeldingen, status updates, contactinformatie en activiteiten op Facebook en LinkedIn accounts. Tegelijk heb je in de nieuwe Office de beschikking over Skype.

.ontgrendeld nieuwe scenario's

Sleutelwoorden hiervoor zijn digitale notities, vereenvoudigde en verbeterde lees- en review mogelijkheden in Word, verbeterde presentatiemogelijkheden in PowerPoint.

Meer informatie

 

(Images below are copyright of Microsoft)

Nieuwsoverzicht

Neem contact met mij op